•  

     معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان, گفت: توریسم درمانی

     میتواند هم برای حوزه سلامت و هم حوزه گردشگری در استان درآمدزایی داشته باشد.خالد جعفری امروز (19 آبان) در جلسهای که به منظور "هماهنگی حضور مقامات دولتی و بخش خصوصی حوزه گردشگری اقلیم کردستان عراق در استان کردستان "برگزار شد, این حضور را فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیتهای درمانی و پزشکی استان و هدایت گردشگران سلامت اقلیم به سوی استان کردستان, دانست.وی با اشاره به

    اینکه دولت سرمایهگذاریهای عظیمی در حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی و بیمارستانی به ویژه با هدف توریسم درمانی در کردستان انجام داده

     

    لینک مطلب 

     


    votre commentaire
  • آمبولانس کوهسرخ برانکارد ندارد
    کمبود امکانات درمانی در کارزار کرونا/آمبولانس کوهسرخ برانکارد ندارد

     کمبود امکانات درمانی در کوهسرخ به یک معضل اساسی برای مردم تبدیل شده، به ‌طوری‌ که بسیاری از ساکنان این شهرستان‌ برای انجام برخی امور درمانی باید با طی مسیرهای کوهستانی به شهرهای هم‌جوار از جمله کاشمر مراجعه کنند که این موضوع علاوه بر صرف وقت، خطرات و هزینه‌های بسیاری را برای بیماران به دنبال دارد.

    وقتی شهرستان شدن کوهسرخ در سال ۹۸ به طور رسمی ابلاغ شد و تابلوی بخشداری این بخش به فرمانداری تغییر یافت، بسیاری خوشحال از پایان چندین دهه محرومیت روزهای روشنی را به دور از کمبودها در ذهن خود ترسیم نمودند اما وقتی کرونا رخ خود را نشان داد، محرومیت‌های این منطقه بیشتر نمایان شد، به طوری که فرمانداری این شهرستان ۲۷ هزار نفری اعلام می‌کند هیچ‌ امکانات و مکان مناسبی برای بستری بیماران کرونایی ندارد.

    رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان کوهسرخ در همین خصوص در گفت‌وگو با ایسنا با ابراز تأسف از اینکه نبود امکانات بستری در شهرستان کوهسرخ موجب شده بیماران کرونایی برای بستری شدن به بیمارستان شهید مدرس کاشمر انتقال داده شوند، افزود: اگر چه امکانات واکسیناسیون و آزمایش‌های PCR و رپید در کوهسرخ انجام می‌شود ولی هیچ‌گونه امکاناتی برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در شهرستان نداریم و این از مهم‌ترین معضلات و مشکلات موجود است.

    رضا رمضانی طرقی تأمین امکانات مناسب در حوزه بهداشت و درمان برای بستری بیماران در شهرستان کوهسرخ را بسیار ضروری دانست و اظهار کرد: اگر به سطحی برسیم که کاشمر نتواند جوابگوی بستری بیماران باشد، قطعا با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد و باید از سالن‌های ورزشی برای بستری بیماران استفاده کنیم.

    وی ادامه داد: تجهیز یک مکان اگر چه ضرورت دارد اما کادر درمان مهم‌تر است. متأسفانه در کوهسرخ حتی کادر بیمارستانی هم نداریم چون پزشک، پزشک متخصص، تخت‌های مراقبت‌های ویژه و انجام آزمایش‌ها را در کوهسرخ نداریم؛ به همین خاطر نبود این امکانات بر دوش شهرستان‌های مجاور می‌افتد.


    votre commentaire
  • آشنایی با انواع تخت بیمارستانی و نحوه استفاده آن ها!

     

    زنجان - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه در دهمین سفر استانی رییس جمهوری به زنجان، به نمایندگی از دولت به شهرستان طارم سفر کرد که حامل خبرهای خوبی برای مردمان زحمتکش این منطقه از جمله افزایش ۲ برابری تختهای تنها بیمارستان این شهر بود.

     

    طارم، یکی از شهرستان‌های استان زنجان با مرکزیت شهر "آب بر" است، این شهرستان در شمال این استان واقع شده و با استان‌های گیلان، قزوین و اردبیل همسایه است، جمعیت این شهرستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ خورشیدی، بیش از ۴۶ هزار نفر است.

     

    عبور رودخانه قزل اوزن به عنوان شاهرگ حیاتی این شهرستان توانمندی کشاورزی این شهرستان را ۲ چندان کرده و موجب رشد، توسعه و رونق اقتصادی منطقه گردیده تاحدی که به عنوان قطب کشاورزی به ویژه در زمینه کشت محصول زیتون شناخته می شود.

     

    به گفته مسوولان این شهرستان، این منطقه با وجود ظرفیت های بالای در حوزه های مختلف همچنان کاستی های فراوانی در حوزه های مهم همچون، آب و راه و از همه مهمتر حوزه بهداشت و درمان وجود دارد که در صورت توجه جدی دولتمردان می تواند نتیجه خوب و از همه مهمتر رضایت عمومی را فراهم کند.

     

     زهرا توفیقی یکی از شهروندان توفیقی با بیان اینکه یکی از مطالبات جدی طارمی ها، توجه بیشتر به حوزه بهداشت و درمان است در این خصوص به خبرنگار ایرنا، گفت: تنها بیمارستان این شهر کمبودهای زیادی دارد، بطوری که دسترسی به متخصصان ناممکن بوده و در صورت حضور نیز چند ساعت به این کار مبادرت می کنند.

     

    بر این اساس وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه در قالب دهمین سفر ریس جمهوری به این شهرستان استان سفر کرده تا از نزدیک با مشکلات این شهر آشنا شود و در نهایت نکات وموارد موجود را به گوش دولتمردان برساند.

     

     


    votre commentaire
  • رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی مطرح کرد

    محدودیت‌ پروازهای بین‌المللی ایران، مهم‌ترین عامل در عدم جذب گردشگران سلامت

    رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: اگر ارتباطات پروازهای بین‌المللی ما برقرار نشود رونقی در گردشگری سلامت نخواهیم داشت و محدودیت پروازهای بین‌المللی باعث از دست رفتن ۲۰ کشور بازار هدف گردشگری سلامت ایران و مشهد خواهد شد.

    حسن نیکونام در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص بازگشت رونق به گردشگری سلامت با توجه به افزایش سرعت واکسیناسیون در ایران اظهار کرد: قاعدتا واکسیناسیون در هر کشوری که به طور صحیح انجام شود در تمام فرایندهای اقتصادی آن کشور تاثیر مثبت خواهد داشت. با توجه به آمار فوتی‌های ایران که در تمام دنیا نیز بازتاب دارد، همچنان گردشگران عادی از ورود به ایران ترس دارند و گردشگران سلامت که اغلب برای عمل‌های جراحی به ایران سفر می‌کنند نیز رغبت بالایی برای سفر به ایران ندارند، مگر اینکه آمار فوتی‌های کرونایی ایران دو رقمی شود.

    وی افزود: در خصوص واکسیناسیون یک مولفه دیگر نیز وجود دارد. کشورهای بازار هدف ایران نیز باید واکسیناسیون شوند تا شاهد رونق در گردشگری سلامت ایران باشیم. پیش از کرونا از ۵۲ ملیت پذیرای گردشگر سلامت بودیم که بیش از ۸۵ درصد آنان از کشورهای عراق و افغانستان بوده و ۵۰ ملیت دیگر فقط ۱۵ درصد گردشگر سلامت ایران را تشکیل می‌دادند که عمدتا از کشورهای آسیای میانه، مرکزی، حوزه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی بودند.

    رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: در حال حاضر کشورهای عراق و افغانستان آشوب‌زده و در بحران‌های سیاسی و اقتصادی به سر می‌برند و واکیسناسیون در این دو کشور به خوبی اتفاق نمی‌افتد و قاعدتا امر واکسیناسیون همچنان نمی‌تواند تاثیر مستقیمی برای ایران داشته باشد. تنها  در کنار واکسیناسیون سراسری در کشور برای جذب گردشگر سلامت، تسهیل‌گری مدیران ارشد کشور برای پذیرش گردشگران خارجی نیز اثربخش خواهد بود.

    نیکونام در خصوص وضعیت رقبای ایران در گردشگری سلامت بیان کرد: کشورهای رقیب به این دلیل که از واکسن‌هایی با اثربخشی بالاتر استفاده کرده‌اند و آمار فوتی‌های پایینی دارند در جذب گردشگر سلامت موفق‌تر عمل کرده‌اند. با اینکه  واکسیناسیون سراسری تعداد فوتی‌های کرونایی کشور را کاهش داده، اما کماکان فوتی‌های سه‌رقمی هنوز نگرانی‌هایی را به جا گذاشته است.

    تاثیر مثبت لغو روادید گردشگران عراقی در رونق گردشگری سلامت

    وی در رابطه با تاثیر لغو روادید گردشگران خارجی بر رونق گردشگری سلامت خاطرنشان کرد: بسیاری از بیماران واقعی به دلیل سخت‌گیری‌های وزارت امورخارجه و بهداشت نمی‌توانستند ویزای درمانی اخذ کنند و برای انجام کارهای درمانی خود به کشورهای ترکیه و هندوستان سفر می‌کردند. در حال حاضر که روادید گردشگران عراقی به ایران از ابتداء آبان لغو شده و صدور ویزای توریستی نیز انجام می‌شود، بسیاری از گردشگران سلامت به راحتی به ایران سفر می‌کنند. علاوه بر این درصدی از گردشگرانی که به صورت توریستی، زیارتی و یا تجاری وارد ایران می‌شوند به واسطه بازاریابی و شرایطی که در ایران مشاهده کرده‌اند از خدمات گردشگری سلامت در حوزه زیبایی استفاده می‌کنند.


    votre commentaire
  • نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم از وضعیت بهداشتی و درمانی شهرستان در رنج بوده و مشتاقانه منتظر تعیین تکلیف پروژه های بیمارستانی هستند.

    به گزارش ایسنا، علی اکبر علیزاده برمی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از  همه دست اندرکارانی که باعث نجات کوهنوران در ارتفاعات دامغان شدند، در تذکری شفاهی خطاب به وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: سال هاست به دلیل تبعیض و بی عدالتی، اجازه تاسیس دانشکده داروسازی و پزشکی به دامغان داده نشده، شما در این رابطه عدالت برقرار کنید.

    وی افزود: در سفر هیات دولت، احداث بیمارستان و درمانگاه ۵۰ تختخوابی رضایی تصویب شد، مردم از وضعیت بهداشتی و درمانی در رنج بوده و مشتاقانه منتظر تعیین تکلیف این پروژه ها هستند.

    عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر ورزش یادآور شد: در حالی که شهرهای اطراف چندین ورزشگاه دارند، ورزشگاه ۵ هزار نفری دامغان در حال تبدیل شدن به آثار باستانی است و همچنین مجموعه ورزشی انقلاب از ابتدای دهه ۸۰ تاکنون ناتمام مانده و مردم در آرزوی داشتن زمین چمن و سالن ورزشی هستند، مردم خواهان عدالت می باشند.

    نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: دامغان از تاریخی ترین شهرهای ایران بوده و دارای ظرفیت های گردشگری بسیاری است. شما در هنگام رأی اعتماد قول رسیدگی و اقدام دادید، اما متاسفانه اقدامی صورت نگرفته است. انتظار می رود این موضوع مهم را مورد توجه قرار دهید.


    votre commentaire


    Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
    Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique